Babaszoba után babakocsi vásárlás

Imádom, ha lakásfelújításról van szó. Szerintem sok nő így van ezzel. A lakberendezés kreativitást igényel és egy lakás akkor lesz igazán szép, ha az, aki felújít és dekorál, mindent belead, illetve odafigyel a részletekre is. Ehhez szépérzék is kell, tudnod kell, melyik szín passzol a másikkal, hogyan a legcélszerűbb bebútorozni, illetve az sem utolsó, hogy mi milyen anyagból van.

A lakásdekoráció, illetve felújítás nemrég nálunk is, ugyanis babát várunk a férjemmel, ehhez pedig át kellett alakítanunk a vendégszobát. Már akkor is ez volt az ötlet, amikor megvettük a lakást, hogy addig, amíg nincs gyerek, addig üzemelhet vendégszobaként, ha pedig már szükségünk lenne a szobára, akkor átalakítjuk.

Nagyon csép lett a babaszoba, mivel tudjuk a nemét, így a világosabb rózsaszín mellett döntöttünk, lettek falmatricák is, különböző babaruháink is vannak már, hála a családnak, mert mindenki folyamatosan vásárolja ezeket, már lassan több ruhája lesz a babának, mint nekem és a férjemnek összesen, de nem baj, a jóból sosem elég. Aztán szépen lassan megvettük a babaágyat és még néhány bútort, illetve olyasmit, amire szükségünk lesz majd. Még egy nagyon fontos dolog maradt ki akkor még, amit szerettem volna minél hamarabb letudni és nem az utolsó pillanatra hagyni, az a babakocsi vásárlása volt.

Persze még azért van egy kis időnk, de nem akarok aztán a vége felé kapkodni, ezért nekiálltunk babakocsit keresni. Az első, ami egyből az eszünkbe jutott, hogy kezdjünk el keresgélni az interneten. Olcsó babakocsi volt a cél, nem akartunk nagyon sok pénzt rászánni, viszont így volt a legegyszerűbb rákeresni. Igaz, találtunk így néhány olyan oldalt, ami nagyon béna volt és nagyon csúnya, használt babakocsik voltak, de aztán megtaláltuk a babakocsik.hu weboldalt. Egy barátnőmnek panaszkodtam, hogy nem találunk rendes babakocsit, ő pedig ezt az oldalt ajánlotta. Ő is egy másik barátnőjétől hallott róla, aki akkor vett babakocsit.

Meg is néztük a férjemmel az oldalt. Kellemesen csalódtunk, egyből fel is keltette az érdeklődésünket ez a bolt. Megnéztük, hogy hol találhatóak helyileg, illetve milyen a nyitvatartásuk. Csak utána mélyedtünk bele jobban, mert nem akartunk úgy járni, hogy kinézünk egy jó babakocsit, aztán meg hoppon maradunk, mert nem tudunk elmenni érte, vagy bármi gond adódik, amit csak később veszünk észre.

Utána kiválasztottunk három babakocsit, amit szerettünk volna élőben is megnézni, és csak utána dönteni. A nyitvatartási idő szerint aztán odamentünk, de előtte fel is hívtam őket, és megkérdeztem, hogy mikor lehet menni, amikor biztosan tudunk majd kérdezni is tőlük és lesz ránk kicsi idejük. Amikor már ott voltunk, végre sikerült a három közül választanunk, és a végén már egy babakocsival mentünk haza. Boldogok voltunk, mert így úgymond hamar letudtuk a dolgokat, és nem kellett hetekig vagy akár hónapokig keresgélnünk. A családnak is nagyon tetszik, azt mondták, hogy jó választás volt. Sok mindent tud a babakocsi, ha lehet ezt így fogalmazni. Amit mi kinéztünk, az sötétszürke színű, vászonszövetből van és három az egyben babakocsi, ugyanis van mózes része, sport ülőrésze, illetve autós babahordozója.

Úgyhogy most már nagyjából mindennel megvagyunk, egy-két apróságot kell még vennünk, aztán mindennel készen leszünk.