balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ – a legjobb lánybúcsú szervező

A lakberendezéshez egyszerűen vagy van az embernek érzéke, vagy nincs. Sajnos az a szomorú helyzet, hogy engem igen kevés ilyen jellegű tehetséggel áldottak meg, és hajlamos vagyok rettentő ízléstelen dolgokat kihozni a rendelkezésre álló anyagokból, tárgyakból. Ezt elismerem, nem is nagyon erőltetem a dolgot, legfeljebb próbálkozom, több-kevesebb sikerrel. Az a nagy szerencsém, hogy az egyik legjobb barátnőm történetesen lakberendező, és hozzá mindig fordulhatok tanácsért, segítségért. Mindazon túl, hogy ő mennyiszer asszisztált már nekem, és mennyiszer kijavított a jó ízlés elleni merényleteimet, az volt a minimum, hogy részt veszek a lánybúcsúja megszervezésében. ebben a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ weboldal hatalmas segítség volt, ezt elismerem, de program szervező sem vagyok, így kénytelen voltam külső segítséghez folyamodni.

A baráti társaságunk nagyon megosztott, mégis összetartó. Ahányan csak vagyunk, annyian foglalkozunk annyiféle dologgal. Nagy volt az izgalom, amikor ez a barátnőnk bejelentette, hogy eljegyezték. Rögtön mind ráugrottunk a lánybúcsú témájára, és gőzerővel ráfeküdtünk az ötletelésre. Szóba került számos lehetőség, hogy mit is csinálhatnánk, hová vihetnénk, ami igazán felejthetetlen élményt jelentene mind neki, mind nekünk. Bár itt elsősorban ő a főszereplő, szóval azt kellett figyelembe vennünk. Volt szó szabadulószobáról, kocsmatúráról meg hasonló dolgokról, azonban valahogy egyik sem aratott osztatlan sikert. Végül kicsit elült a beszélgetés, és volt, hogy senki se szólt a témához napokig. Végül aztán egy másik barátnőnk bedobta az adu ászt: Menjünk vitorlázni a Balatonra! Linkelte is nekünk a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalt, hogy ezt találta, és szerinte ez egy tökéletes kaland lenne mindannyiunknak.

Egyet kellett, hogy értsünk vele, hiszen ár-érték arányban ennél jobbat keresve sem találhattunk volna! Egész napos vitorlázás, ráadásul korlátlan italfogyasztás és kedvezményes belépők a környékbeli szórakozóhelyekre? Ez valami fantasztikus! És pont abban az árfekvésben, amit mindannyian ki tudtunk még fizetni magunknak, és össze tudtuk dobni a menyasszony számára is. Elvégre ez lesz az első, és remélhetőleg az utolsó leánybúcsúja is! Meg kell adni a módját, és nekünk, legjobb barátnőinek jutott a feladat, hogy bearanyozzuk neki ezt a napot. Kitűztük az esküvőhöz mérten azt a pár napot, amit erre és az utána következő gyógyulásra szántunk, és már csak várni kellett.

Nem mondhatom eléggé, hogy milyen hálásak vagyunk a leleményes barátnőnknek, amiért ráakadt a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalra, hiszen mindannyiunkat egy felejthetetlen élménnyel ajándékozott meg. Elképesztően jó volt órákig szelni a habokat, miközben egy tapasztalt kapitány irányította a hajót, és nekünk csak egymásra és a bulira kellett figyelnünk. Csodálatos volt az idő is, minden olyan volt, amilyennek elterveztük. Az este pedig egy közeli diszkóban folytatódott, ahol vicces feladatokat kellett megoldania az ünnepeltnek, és, hogy őszinte legyek, már nem emlékszem, hogy hogy jutottunk vissza a szállásra. De a többire tisztán fogok emlékezni amíg csak élek, hiszen ennyire jó lánybúcsút csak a balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ segítségével tudtunk szervezni! Alaposan megjegyeztem, később is jól jöhet még, ha még valaki úgy dönt, hogy ideje bekötni a fejét.