Lakásfelújítás motoros dzsekiben

Az utóbbi fél évben nagyon rákaptam a motorozásra. Mindig is volt helye az én kis szépségemnek a szívemben, de a mindennapok során autóval közlekedni mindig praktikusabbnak tűnt, mint motorral, már csak azért is, mert az utóbbiba nem nagyon férnek be a szerszámaink.

Amióta azonban Dani szerzett egy nagyobb furgont, én rendszeresen rá bízom az eszközszállítást, én pedig felpattanok a motoromra, és azzal érkezek a helyszínre. Elképesztően jó érzés az a szabadság, amit a motorozás biztosít, ráadásul be kell látni, hogy jól áll nekem a motoros dzseki.

Alig néhány hónapja rendeltem, vettem meg az első Sixgear motoros dzsekimet, de már most azt veszem észre, hogy teljesen hozzám nőtt. A fontosabb cuccaim már mind átköltöztek a zsebébe, és ha kocsiba ülök, akkor is általában ebben vagyok. Kényelmes, praktikus, és ráadásul divatos is – nem tagadom, jót tesz a hiúságomnak.

A srácok természetesen hol irigykednek, hol meg a véremet szívják, hogy én már csak motorral vagyok hajlandó munkába járni. Ahogy jön majd a hidegebb idő, természetesen ez változni fog, mert télen nem szeretek motorozni. Ez viszont nem jelenti azt, hogy a motoros dzseki is a szekrény mélyére kerül majd tavaszig. Valószínű, hogy hordani fogom ezután is, egészen addig, amíg már tényleg nem lesz szükségem egy télikabátra.

Persze munka közben sosincs rajtam, hiszen a burkolás során elég sok szennyeződés érhetné, én viszont úgy vigyázok rá, mint a szemem fényére. Ha végre veszek majd egy nagyobb motort, szerintem még több motoros ruhát fogok majd a Sixgeartől rendelni a jövőben.