Meleg víz a frissen összeköltözött párnak

Sok éves idegenekkel való együttlakás után végre elhatároztuk a barátommal, hogy összeköltözünk. Már 3 éve egy párt alkotunk, de eddig mindketten úgymond idegen lakótársakkal éltünk, egymástól elég távol eső városrészeken. Végre mindkettőnknek van fix állása, úgyhogy most már meg tudjuk magunknak engedni, hogy egy közösen bérelt lakásban a saját lábunkra álljunk.

Találtunk egy nagyon szimpatikus, nemrég felújított, modern felszerelésű lakást Budán egy társasházban. Nagyon lelkesek voltunk, minden klappolt, a környék, a szomszédok, a lakás is tökéletesnek bizonyult. Egyetlen hiányosság merült csak fel: a bojlert a tulaj elszállíttatta, mert elromlott. Ő sajnos jelenleg nem tud újat beszerezni, úgyhogy ha nem szeretnénk hideg vízben fürdeni, erről nekünk kell gondoskodnunk, de majd a következő havi lakbérfizetésnél rendezzük.

villanybojler akcióEgyikünk sem ért annyira a bojlerekhez, de szerencsére találtunk egy releváns webáruházat az interneten. Villanybojler akció kulcsszóval hamar rábukkantunk egy csomó korszerű villanybojlerre, ami ráadásul most rendkívül kedvező áron volt meghirdetve. Igencsak elnyerte a tetszésünket egy Ariston Andris nevű elektromos vízmelegítő, mivel nagyon praktikus, kicsi méretekkel rendelkezik, és 10 liter a térfogata. Ez kettőnk számára pont megfelelő. A készülékben rézből készült fűtőszálak találhatók, valamint a tároló speciális titánium-bevonattal van ellátva, aminek köszönhetően nagyon tartós és rozsdától védett a termék. A bojler merülő termosztátja biztosítja a víz hőmérsékletének precíz beállítását. Ez a tulajdonsága nagyon megfogott, mivel a nagymamámnál lévő bojlerrel órák alatt sem lehet pontosan beállítani a megfelelő vízhőmérsékletet. Ezen felül a bojler külsejére is felfigyeltünk, mivel azelőtt még sosem láttunk ilyen kicsi, négyszögletű, takaros kis bojlert. Az eddigi tapasztalataim alapján egyből egy hatalmas, rozsdás fehér hengerre asszociáltam, ezért meglepett, amikor a ’villanybojler akció’ keresőszavakra egyből ilyen csinos kis termékeket dobott ki az oldal. A kiválasztott terméket a kosárba helyeztük, majd Paypal általi fizetéssel megrendeltük. Szerencsére a cég megadja a lehetőséget, hogy egyeztess a futárral a házhozszállítás időpontjáról, ezért meg is beszéltünk egy napot, amikor otthon vagyunk.

Amikor megérkezett a villanybojler, egy szerelő segítségével felszereltük a fürdőszobába. Fantasztikus volt, hogy ezután végre nem egy gyors didergős öblítésből fog állni a fürdés. A visszafogott küllemű bojler még jól is mutatott a kád fölött a falon. Igaz a leírás a honlapon, tényleg nem kell hosszasan szenvedni a vízhőmérséklet beállításával, mert nagyon precíz az új gép. Most már tehát készen áll a közösen bérelt takaros kis lakásunk a teljes körű használatra: egy lazító fürdőre, gyors és hatékony mosogatásra, gyorsabb vízforralásra a főzéseknél. Mindketten nagyon elégedettek vagyunk a praktikus kis villanybojlerrel és boldogan vettük birtokba új albérletünket.