Új szerelmem, az online filmnézés

Ismerhettek már annyira, hogy egyedül a burkoló szakma jelent stabil pontot az életemben, azon kívül szeretek mindenbe csak úgy bele-bele kapni. Hát most úgy érzem, sikerült valami olyasmibe belekapnom, amit egyhamar nem fogok elengedni – az online filmekbe.

Minden azzal kezdődött, hogy egy unalmas vasárnap reggelen ötletünk sem volt a feleségemmel arról, hogy mihez kezdjünk magunkkal. Valami ok kellett, hogy kikászálódjunk az ágyból, ezért úgy döntöttünk, hogy elmegyünk moziba. Viszont ahogy a nejem elkezdte a laptopján görgetni a műsorokat, rájöttünk, hogy igazából semmi sem érdekel minket nemhogy az aznapi, de a jövő heti, és az azutáni kínálatból sem. Mindenütt csak képregény filmek, szuperhősök egymás hegyén-hátán, meg néha egy-egy bugyuta amerikai romantikus komédia. Ezek közül egy sem fogott meg minket különösképp, úgyhogy továbbra is feküdtünk tovább.

Aztán rájöttünk, hogy nagyon régóta szeretnénk megnézni a Picasso kalandjai című filmet, és elkezdtük megkeresni neten. én először azt javasoltam, hogy töltsük le valahonnan, de a feleségem leintett: az nagyon hosszú, ha végre egyszer megtaláljuk, akkor azonnal el akarja kezdeni nézni. Így kezdtünk el végül online filmeket kínáló oldalakat nézni, és elég hamar megtaláltuk a https://mozi.ma oldalát. Itt csak be kellett írni annyit a keresőbe, hogy Picasso, és egyből 3 filmet is találtunk, köztük ezt az 1978-as klasszikust. Ilyen régi filmeket nagyon nagyon ritkán látunk a tévében, moziban pedig egyszerűen esélytelen, hogy műsorra tűzzék, úgyhogy nagyon megörültem neki, hogy végre megtaláltuk.

Ha ti is akartok egy jó filmet megnézni valamelyik reggel, akkor böngésszetek bátran a https://mozi.ma oldalán – mi biztosan ezt fogjuk tenni a következő hónapokban.